Over Aquaserv

Aquaserv is uw persoonlijke professionele partner voor uw zwembad en wellness aan de kust.  

Sinds 2013 zijn we actief in het plaatsen van zwembaden, spa’s en infraroodcabines en zorgen we daarnaast ook voor de volledige opvolging en onderhoud ervan.

SERVICE en TOPKWALITEIT zijn de normen die bij Aquaserv het hoogst in het vaandel gedragen worden. Zoveel verschillende mensen, zoveel verschillende wensen... Daarom zijn wij bij Aquaserv voorstander van een persoonlijk gerichte aanpak. Samen met U uw wensen bespreken, bekijken wat nodig is en deskundig advies verstrekken is de basis van een goede samenwerking met U.

Bent U nog op zoek naar iets specifiek, U wil advies over uw zwembadwater, zwembadtechnieken, wellness en spaproducten? Laat het ons weten! We maken er graag werk van om voor U te zoeken en te vinden.

 

Waarom klant worden bij Aquaserv?

Dit zijn de 3 grootste troeven van Aquaserv:

Persoonlijke aanpak

Persoonlijke aanpak

Wij helpen met u meedenken en samen uw droom te realiseren. Door onze passie voor zwembaden, wellness en zwembadonderhoud weten wij als geen ander hoe we u kunnen adviseren. 

Aquaserv staat naast de klant en wil samen met u het beste project naar boven halen die volledig aan uw wensen voldoet! 

U wenst toch ook zorgeloos te kunnen genieten van uw zwembad, spa of infraroodcabine? 

Wij staan graag voor u klaar en garanderen u een zeer persoonlijke aanpak!

Service na verkoop

Service na verkoop

Na de aankoop van uw zwemad, spa of infraroodcabine is het van belang dat u zorgeloos kan blijven genieten voor generaties lang. 

Wij garanderen dat u na de installatie steeds bij Aquaserv terecht kan voor zowel zwembadproducten, zwembadonderhoud, wellnessproducten alsook technische ondersteuning en interventies indien nodig.

Constante bijscholing

Constante bijscholing

Dankzij de samenwerking met verschillende partners krijgen wij op regelmatige basis de kans om bijscholing te volgen. Dit zowel voor waterbehandeling, zwembadtechnieken, zwembadproducten alsook zwembadonderhoud. Wij gebruiken die kennis graag om u nog beter te adviseren. Dit om uw zwembadplezier of wellnessmomenten naar een hoger niveau te brengen. 

Daarnaast volgt Aquaserv nauwlettend de trends op in de zwembad- en wellnessmarkt. Vakbeurzen in heel Europa en Verenigde Staten worden regelmatig bezocht.