De zwembaden die Aquaserv plaatst zijn van het merk Leisure Pools.

Leisure Pools is een wereldspeler in productie van vezelversterkte composiet zwembaden. De zwelbaden worden geproduceert in De Verenigde Staten en AustraliĆ«. Hieruit vertrekt een netwerk van 400 dealers wereldwijd, waaronder Aquaserv in BelgiĆ«. Aquaserv garandeert de klant een zwembad voor het leven door zijn legaal partnership met de fabrikant Leisure Pools.

 

 

Physiotherm maakt gebruik van de kracht die warmte geeft om op een natuurlijke wijze kwaaltjes te verlichten, een langdurig gevoel van welbehangen te geven en uw gezondheid te verbeteren. Zijn unieke technologie maakt gebruik van infrarode C-straling. Dat is een aangename warmte die uw lichaam op een gelijkmatige en optimaal diepgaande manier verwarmt. 

 

B-intense biedt moderne minimalistische infraroodcabines aan met een technologische vooruitgang. De infraroodcabines warmen zeer snel op en bereiken hierdoor in een korte periode de gewenste temperatuur. Een spontaan gebruik van de klant is hier steeds mogelijk. U kan kiezen uit 5 verschillende voorgeprogrammeerde programma's.

Made by Comsa - Privacy