AQUAVIA - WANNEER HET DESIGN OOK EXCLUSIEF MOET ZIJN

Wenst u meer luxe aan de buitenkant van een spa? Ga dan voor het vernieuwende merk Aquavia.

  

Aquavia is reeds 30 jaar actief als spafabrikant in Barcelona. Jaarlijks worden er meer dan 2.000 spa's geleverd naar 40 landen in Europa, Azië en Afrika.

De spa's worden ontworpen, geproduceerd en gedistribueerd in Barcelona. We kunnen stellen dat ze uitstekende kwaliteit aanbieden en over de nodige functies en technische expertise beschikken. 

Eigenschappen van Aquavia:

 • Modern design
 • Meest exclusief product binnen het marktsegment
 • Nauwkeurig geselecteerde materialen 
 • Ergonomie staat centraal
 • Beste kwaliteit voor beste prestaties
 • Meest geavanceerde technologie
De 5 waarden van Aquavia:
 1. Kwaliteit: Hun bedrijfsfilosofie omvat de maximale kwaliteit in het werk, de arbeidsomstandigheden en hun relatie met de omgeving en het milieu.
 2. Innovatie: De gebruikerservaring en de efficiëntie van de installaties worden hoog aangeschreven bij Aquavia. Naast het waarborgen van de therapeutische, sociale en emotionele werking, moet een spa van Aquavia perfect zijn op het gebied van technologie, energetische efficiëntie en de kwaliteit van de materialen.
 3. Design: Design wordt gezien als een optimale combinatie tussen kunst en techniek. 
 4. Empathie: De spa's van Aquavia moeten een positieve uitwerking hebben op de gezondheid, het welzijn en de levenskwaliteit van mensen.
 5. Exclusiviteit: De spa´s zijn exclusief om twee belangrijke redenen: enerzijds zijn alle producten de beste in prestaties binnen hun marktcategorie; en anderzijds worden ze dankzij hun flexibiliteit en vermogen tot aanpassing van de spa´s helemaal op maat van iedere klant gemaakt, voor iedere bestelling op individuele wijze. Iedere spa van Aquavia is exclusief omdat voor ons iedere klant exclusief is.